Oldtimer Festival viert lustrum

Oldtimer Festival viert lustrum Foto: Maurice Hoogeveen

Op 1 september is de vijfde editie van het Oldtimer Festival Sassenheim in Park Rusthoff. Ook dit jaar is er een oldtimerrit, een bromfietsrit en staan er ruim 100 voertuigen in het park.

Het Oldtimer Festival is uitgegroeid tot een nationaal evenement met bezoekers vanuit heel Nederland. Het festival trekt de laatste edities ruim 6.000 bezoekers naar Sassenheim.

Gratis festival

Op zondag 1 september staan van 12:00 tot 16:30 meer dan 100 prachtige oldtimers in en om Park Rusthoff: klassieke auto’s, bromfietsen, motoren, legervoertuigen en zelfs een ouderwetse brandweerwagen.

Op het eiland vind je tijdens het festival ook kraampjes met (cadeau)artikelen en eten en drinken. Op de foodplaza zorgt Mainline55 voor muziek en er zijn verschillende attracties voor kinderen.  Toegang tot het festival in het park is gratis.  

Tourritten

Voor de eigenaren van de oldtimers organiseert de evenementencommissie van Park Rusthoff tourritten.

De tourrit voor auto’s en motoren start om 13:00 uur. Inschrijven kan via deze pagina.
In 2018 werd het festival uitgebreid met een bromfietstourrit. Wegens het grote succes vorig jaar, wordt deze rit nu ook georganiseerd. Ook de brommerrit start om 13:00 uur. Inschrijven kan via deze pagina.

 


Reacties