Om move-rende redenen verhuist That's Lease naar een groter pand in Sassenheim

Om move-rende redenen verhuist That's Lease naar een groter pand in Sassenheim Foto: That's Lease

Door letterlijk Move-rende redenen is That’s Lease verhuisd. Vanwege de enorme groei van de afgelopen jaren zal het aantal auto’s wat bij einde contractduur terug gaat komen ook significant toenemen. Daarnaast houdt That’s Lease meer voorraad aan omdat de klanten steeds vaker ad-hoc een auto nodig hebben. Hiermee speelt That's Lease nog meer in op de toenemende behoefte aan flexibiliteit.

Door fors te investeren in het rijklaarmaken van af te leveren auto’s en de mogelijkheden om zelf “einde contract”-auto’s te re-conditioneren kan That's Lease inspelen op de behoefte aan flexibiliteit. De onlangs gerealiseerde wasstraat is daar een mooi voorbeeld van.

Waarom That's Lease?

De keuze voor een leasemaatschappij is vooral gebaseerd op vertrouwen en een goede relatie. Persoonlijk, flexibel en transparant. Zó is leasen bedoeld.

That’s Lease is een zelfstandige, universele auto leasemaatschappij, bank- en merk onafhankelijk. De ervaren teamleden van That’s Lease denken graag mee met nieuwe en bestaande klanten.

Elke dag zien wij het weer als een uitdaging om klanten van een zo gunstig mogelijk lease advies te voorzien. - Henk Griffioen, eigenaar That's lease

Elkaar ontmoeten

Elkaar ontmoeten wordt belangrijker. Om die reden heeft That’s Lease in het nieuwe pand de beschikking over een prachtige presentatieruimte. Businessclubs, serviceclubs maar ook “ondernemers-met-een-verhaal” hopen wij snel van harte welkom te heten voor een presentatie of borrel.

Benieuwd naar wat That’s Lease jou kan bieden? Neem contact op door te bellen naar 071-7107410 of bekijk onze website www.thatslease.nl.

 


Reacties