Ondanks corona toch 1 april-grappen in Teylingen

Ondanks corona toch 1 april-grappen in Teylingen Foto: Andreasschool

Kun je nu op 1 april wel een grap maken of niet? Veel bedrijven wagen zich er niet aan, toch zijn er mensen in Teylingen die wel van een grapje houden. 

Huiswerkcontrole

Christel en Rob, docenten groep 6 van de Andreasschool hebben hun leerlingen gevraagd het gemaakte huiswerk op het raam van hun huis te plakken. Woensdag 1 april gingen zij bij hen langs om het te controleren. Tot grote hilariteit van de docenten gaven vele leerlingen hier gehoor aan. De docenten hadden een bordje bij zich om duidelijk te maken dat de kinderen zijn gefopt.  

Schone opgeruimde omgeving 

‘Het is van groot belang dat kinderen werken in een schone en opgeruimde omgeving. Doordat er nu veel kinderen thuis werken zal er woensdag 1 april een inspectie door het ministerie van Schone Zaken plaatsvinden. Het is de bedoeling dat kinderen zelf hun slaapkamer goed schoonmaken en opruimen. Omdat de inspecteur niet zelf bij iedereen langs kan komen, vragen we u om de kinderen een foto naar hun eigen juf(fen) of meester(s)te laten sturen.’ - inspecteurs Ministerie van Schone Zaken

Inbraak bij cafe Luigi's 

Dennie Luigies verstuurde dinsdagochtend het bericht dat er in zijn café was ingebroken die nacht. De inbreker was op camerabeelden te zien. De vraag was natuurlijk: wie herkent de dader? 

 


Reacties