Open Huis Het Gastenhuis Warmond

Open Huis Het Gastenhuis Warmond Foto: Gastenhuis St. Liduina

Het afgelopen jaar heeft het historische St. Liduina in Warmond haar mooie symmetrische vorm weer teruggekregen. Achter de gerenoveerde gevels wordt nu de laatste hand gelegd aan de twee huizen die samen Het Gastenhuis Warmond vormen. Elk huis biedt vanaf 1 maart een warm thuis aan circa 20 mensen met dementie.  

Open huis

Natuurlijk laten we iedereen graag zien hoe mooi Huize St. Liduina geworden is. Daarom organiseren wij op zondag 17 februari tussen 11.00u en 15.00u een open huis. Wij ontvangen jou samen met onze twee teams in de sociëteit die beide huizen verbindt en geven de hele middag rondleidingen door beide huizen. Ook Annemieke Bambach en Clasien Schakenraad, initiatiefnemers en directie van Het Gastenhuis, zijn aanwezig. Rond 12.00 uur is er een officieel moment in het bijzijn van wethouders Bas Brekelmans en Arno van Kempen.

Aanmelden hoeft niet

Je hoeft jezelf voor dit Open Huis niet aan te melden en kunt binnenlopen wanneer jou dit het beste schikt. Koffie en thee staan klaar. Petra Luttekes en Peter Hulsen zien uit naar jouw komst!

Meer informatie: Het Gastenhuis Warmond


Reacties