Ouderen bezoeken dankzij de Babbelbus

Ouderen bezoeken dankzij de Babbelbus Foto: A-Tax de Vries

Nu senioren en mensen in verzorgingshuizen geen of zeer beperkt bezoek mogen ontvangen, stelt A-Tax de Vries Personenvervoer de Babbelbus ter beschikking. Een omgebouwde auto waar je elkaar coronaproof kunt treffen.

In de bus is een afscheiding geplaatst waardoor je elkaar wel van dichtbij kunt zien en op korte afstand kunt praten, maar je kunt elkaar niet aanraken of besmetten. De bus is toegankelijk voor rolstoelen en wordt na elk gebruik gereinigd.

Gratis dienst

De dienst wordt belangeloos ter beschikking gesteld door A-Tax en is zeven dagen per week beschikbaar dankzij de inzet van de chauffeurs van A-Tax. Je kunt de bus bestellen als particulier voor een bezoek aan een familielid, maar voor verzorgingshuizen of –instellingen is het mogelijk om de bus enkele uren te reserveren om meerdere bezoeken voor bewoners mogelijk te maken.

Reserveren

Nu familie al weken niet langs mag komen, is de behoefte aan bezoekje erg groot. Dit uit zich ook in het animo voor de Babbelbus. Reserveer dus op tijd bij A-Tax via 088-8007800 of via info@atax.nl.

 


Reacties