Pankras speelt familievoorstelling "Hoge noot in Laagland"

Pankras speelt familievoorstelling Foto: ATV Pankras

Op 16 en 17 maart spelen de volwassenen van toneelvereniging Pankras een familievoorstelling voor kinderen. Uiteraard zijn alle ouders, opa’ en oma’s, ooms en tantes van harte welkom in theater ’t Onderdak in Sassenheim.

Over noten en geiten

In het Laagland van lord Lamido staan hoge notenbomen waaraan veel heerlijke noten groeien. Voor de Laaglanders zijn deze noten heel belangrijk. Zó belangrijk, dat zij nergens anders tijd voor hebben. Maar…. de geiten van het volk uit het Hoogland vinden deze noten ook heerlijk. Zij komen de berg af om de noten te eten. De boze Laaglanders sluiten de dieren op in een stal. Herbert, de jonge lord van de muzikale Hooglanders, besluit zijn geiten te gaan bevrijden.

Kaarten kopen?

Pankras speelt de familievoorstelling Hoge noot in Laagland van Aris Bremer en wordt geregisseerd door Hein van der Meer. De voorstelling is op 16 en 17 maart om 15:00 uur in theater ’t Onderdak in Sassenheim. Kaarten kosten 5 euro en kunnen online op www.InTeylingen.nl besteld worden. Aan de deur worden zijn kaarten vanaf een half uur voor de voorstelling verkrijgbaar.

Kinderpartijtjes

Ook dit jaar organiseert Pankras kinderpartijtjes. Voor 10 euro per persoon krijg je:

  • Natuurlijk de beste plaatsen voor de voorstelling Hoge noot in Laagland
  • Cake en limonade
  • Mogelijkheid om geschminkt te worden
  • Natuurlijk tijd om cadeautjes te geven, en de jarige krijgt van ons ook een cadeautje
  • Na de voorstelling een echte meet and greet met de spelers
  • En als afsluiting patat met een snack.

Mail als je vragen hebt, of als je je wil aanmelden naar kinderpartijtje@pankras.nl

 


Reacties