Pankras speelt toneelstuk "Zonde van de zusters"

Pankras speelt toneelstuk Foto: Pankras

Op 12, 13, 19 en 20 oktober speelt ATV Pankras “Zonde van de Zusters”. Een avond- of middagvullend blijspel in de theaterzaal van 't Onderdak in Sassenheim. 

Zonde van de Zusters is een vervolg op Zuster in Zaken dat Pankras in 2009 ten tonele bracht. Er komen enkele bekende namen, gezichten en gewoontes terug uit deel één, maar Zonde van de Zusters is een op zichzelf staand verhaal. 

Zonde van de Zusters

'Klooster Parc is een klooster wat haar deuren heeft opengesteld om mensen kennis te laten nemen van het 'rijke katholieke leven'. Zo kun je er kloosterkaas en kloosterbier kopen en meedoen aan de doopvontbingo. Natuurlijk ontbreekt het niet aan het (wekelijkse) wonder.

Helaas verkeert het klooster financieel in zwaar weer omdat de belastingdienst het klooster is gaan zien als soort pretpark en wordt het ook als zodanig aangeslagen. Moeder Overste en Pastoor Breukelmans zullen alle zeilen moeten bijzetten om het hoofd boven water te kunnen houden. Gelukkig lijkt er hulp op komst van een nieuwsgierige journalist en een Poolse zuster, maar of dit nou zoveel uitmaakt...'

Het stuk is  van Ton Davids onder regie van Erwin Prins. 

De voorstellingen van zaterdag 12 en 19 oktober beginnen om 20:00 uur.
De voorstellingen van zondag 13 en 20 okotber beginnen om 14:00 uur.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via kaarten@pankras.nl

 


Reacties