Pankras straalt tijdens familievoorstelling

Pankras straalt tijdens familievoorstelling Foto: ATV Pankras

Afgelopen weekend heeft ATV Pankras twee keer een geweldige voorstelling gegeven tijdens de uitvoering van de familievoorstelling “Hoge noot in Laagland”. Een toneel stuk voor de allerkleinste geschreven door Aris Bremer en geregisseerd door Hein van der Meer. Beide dagen was de zaal bijna geheel gevuld!


- Lees verder onder deze advertentie -

Het stuk

In het stuk was er een strijd gaande tussen Hooglanders, en Laaglanders.  De Noten vlogen in het rond, uiteindelijk met een goede afloop. Mooi spel met leuk typetjes hebben de kinderen met ouders en alle andere liefhebbers ruim een uur vermaakt.

Echte notenkaas van de Annahoeve

Tijdens de uitvoering is er echte notenkaas gegeten die gesponsord werd door de Annahoeve uit Sassenheim. Notenkaas zit in hun assortiment en een mooie reclame voor Jos en Ronald van der Plas.

Kaarten donatie

Ieder jaar doneert ATV Pankras kaarten aan een goede doel of een vereniging. Het doel is om toneel stukken onder de aandacht te brengen bij de jeugdige kijkers. Op deze manier hopen zij op meer bezoekers en wellicht sluiten de kinderen zich aan bij de jeugd toneel groep van deze vereniging.

Dit keer was korfbal vereniging TOP de gelukkige en met 20 kinderen per dag was het voor deze groep een geslaagde middag! Wil jij als vereniging ook in aanmerking komen, geef je op en mischien mag jij met je vriendjes en vrindinnetjes volgend jaar gratis komen kijken! secretaris@pankras.nl

 


Reacties