Park Rusthoff wordt Landgoed Rusthoff

Park Rusthoff wordt Landgoed Rusthoff Foto: Park Rusthoff

Voor de Halloween Park Party gaat Park Rusthoff voor een dagje door het leven als Landgoed Rusthoff. De voorbereidingen voor het griezelfeest zijn al in volle gang.

Op 26 oktober is in Sassenheim weer de Halloween Park Party voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden. Vorig jaar werd het park omgetoverd tot Begraafplaats Rusthoff, dit jaar heet het groene hart van Sassenheim tijdelijk Landgoed Rusthoff.

Landgoed Rusthoff

Op dit landgoed leefde in vroegere tijden een graaf en een gravin. Op onverklaarbare redenen overleed de gravin. De graaf is er nooit achter gekomen hoe en waar en met wat de gravin is omgekomen. Daarbij heeft de graaf hulp nodig van de kinderen van Sassenheim. Kunnen de kinderen de moordenaar vinden en hoe en waar zij is omgekomen? Griezelig!

Halloween Park Party 2019

De deuren van Landgoed Rusthoff gaan op 26 oktober open om 18:30 en als de klok 19:00 slaat, start het feest. Om 21:00 is het afgelopen. 
Voor de jongste is er een lampionnenoptocht naar het eiland waar ze griezelige spelletjes kunnen spelen.
De oudere kinderen kunnen op griezeltocht in de buitenring van het park. 

Kaartjes zijn vanaf 5 oktober te koop bij Primera Sassenheim, The Read Shop en IJS en Snackpaleis Parkzicht.

Vrijwilligers gezocht

Het feest wordt georganiseerd door Park Rusthoff en scoutinggroep Scojesa en draait op vrijwilligers. Ben jij 16 jaar of ouder en wil je helpen met pompoenen uitsnijden, verkleed de kinderen laten schrikken, ondersteunen bij de catering of heb je toevallig een certificaat voor verkeersregelaar? Neem dan contact op met Monique Geertsen via halloweenrusthoff@gmail.com.

 


Reacties