Paveivo van Barthelomeuskerk groot succes

Paveivo van Barthelomeuskerk groot succes

Aan het eind van de kerkenveiling op 12 mei, kon Maarten v.d. Nouland stellen dat de Paveivo een succes was. Maar liefst €43.775,- werd er opgehaald, bijna net zoveel als vorig jaar. 


- Lees verder onder deze advertentie -

Wederom gingen de kavels van de kerkenveiling van Bartholomeusparochie in Voorhout onder de hamer bij Cheers. Zoals vanouds kwam de vaart rond 21:30 er goed in en voerde de onderlinge competitie de prijzen goed op. Van €550,- voor de Paaskaars tot een BBQ tegoedbon voor €130,-. Ook dit jaar eindigde het Paveivocomité weer met een bedrag waar ze trots op mogen zijn, ook al is het zo'n €215,- minder is dan vorig jaar. 

Ook de minuut gratis winkelen bij de Plus van Dijk was weer zeer in trek. Benieuwd wat mensen zoals kopen als ze een minuut los mogen? 
Gerrit en dochter Willemiek de Haan kwamen op 17 maart langs om hun gekochte minuut van 2016 te verzilveren. Met een uitgestippelde strategie en een wensenlijstje met producten, kwamen ze uit op een kar boodschappen ter waarde van €338,53! En een bos bloemen van meneer van Dijk van de Plus zelf. 

Kerkenveiling Bartolomeuskerk Voorhout

 


Reacties