Peter Buwalda signeert bij Wagner

Peter Buwalda signeert bij Wagner Foto: Linda Stulic

Yes Yes Yes, we did it!!! Dát waren de eerste uitlatingen toen het team van boekhandel Wagner te horen kreeg dat Peter Buwalda naar aanleiding van zijn nieuwe roman Otmars zonen een bezoek aan Sassenheim gaat brengen en nog wel tíjdens de boekenweek. Wat een vreugde!!! Vrijdag 29 maart van 14.15 uur tot 15.15 uur is Buwalda bij boekhandel Wagner, Hoofdstraat 181 te Sassenheim om Otmars zonen te signeren.


- Lees verder onder deze advertentie -

Nominatie voor 12 prijzen

Peter Buwalda debuteerde in 2010 met Bonita Avenue. Het boek werd genomineerd voor twaalf literaire prijzen, waarvan hij er vijf won. De roman voerde de bestsellerlijsten aan, verkocht meer dan 350.000 exemplaren en werd wereldwijd vertaald en bejubeld. Zijn tweede roman, Otmars zonen, verschijnt op 5 maart 2019. De gebonden versie verschijnt op 21 maart.

Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in.

Grenzen verkennen

Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm.

We kijken er enorm naar uit naar zijn komst. Voor de organisatie is het plezierig aan te melden. Toegang is gratis. Aanmelden kan via de Wagner Boekenapp, via de website, door een mailtje te sturen naar info@boekhandelwagner.nl en natuurlijk in de winkel.


Reacties