Peuter activiteit bij de Woezel

Peuter activiteit bij de Woezel

Heb jij een peuter in de leeftijd van 1,5-3 jaar? Kom samen luisteren, zingen en swingen bij de Woezel in Warmond op donderdag 28 februari van 10:00-10:45 uur.  


- Lees verder onder deze advertentie -

De activiteit wordt gratis aangeboden door Peuterscholen De3Kernen.

Wij hebben een prachtige locatie voor onze peuterschool. Een lichte ruimte vol uitdagend spelmateriaal biedt de peuters wat zij nodig hebben. Het aparte speelplein is dé plek waar zij veilig met elkaar kunnen genieten van het buiten spelen.

Peuterschool De3Kernen

Peuterschool De3Kernen is de plek voor peuters om zich, binnen een vertrouwde omgeving, te ontwikkelen en bovenal lekker te spelen! Wij zijn verheugd om jou middels dit informatieboekje te kunnen informeren over onze peuterscholen en heten je van harte welkom.

Waarom naar de peuterschool?

Een peuterschool is de perfecte plek voor twee- tot vierjarigen om zich een ochtend heerlijk te vermaken met leeftijdsgenoten. De peuters leren samen te spelen en te delen, hun eigen grenzen te kennen en ontwikkelen allerlei vaardigheden door het aanbod van diverse activiteiten. Jouw kind krijgt de kans om zich te ontplooien in zijn of haar eigen tempo, doordat ze zelfstandig mogen werken in een rijkdom aan materialen. En niet alleen de peuters leggen nieuwe contacten. Voor de ouder(s), verzorger(s), is het een mooie gelegenheid om contact te leggen met andere ouders/verzorgers.

Wil jij eens met eigen ogen zien hoe deze locatie eruit ziet? Je bent meer dan welkom!


Reacties