Politie zoekt getuigen steekincident Noordwijk

Politie zoekt getuigen steekincident Noordwijk

In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 augustus is een 19-jarige man uit Voorhout neergestoken in Noordwijk. Drie verdachten van rond de 16 jaar zijn gevlucht. De politie is op zoek naar informatie over dit steekincident.

De steekpartij vond plaats rond 4:15 (4 augustus) op de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is op zoek naar drie verdachten, allemaal rond de 16 jaar. 

Informatie van de politie:

Een getuige vertelde dat hij na het steekincident drie jonge mannen zag vluchten in de richting van de Van Panhuysstraat. Twee van hen zouden op de fiets zijn gevlucht en een van hen rende weg. Er is in de omgeving van de Nieuwe Zeeweg gezocht, onder andere met behulp van een politiehelikopter, maar de jongens zijn niet meer aangetroffen. Het zou gaan om twee mannen met een licht getinte huidskleur en om één man met een donkere huidskleur. 

Signalement verdachte 1

De jongeman met de donkere huidskleur is vermoedelijk rond de 16/17 jaar. Hij droeg een zwart petje met een wit logo en een zwart vest met capuchon. Zijn capuchon droeg hij over zijn pet. Ook droeg hij een zwarte trainingsbroek.

Signalement verdachte 2

Een van de mannen met een getinte huidskleur droeg ook een zwart petje met een wit logo. Hij had een zwart fleecevest aan en een zwarte joggingsbroek, met daaronder zwarte lage schoenen. Hij is ongeveer 16 jaar oud. 

Signalement verdachte 3

De derde jongen wordt ook rond de 16 jaar geschat. Hij droeg geen petje. Verder is niet bekend welke kleding hij droeg tijdens het incident.

Informatie gezocht

De recherche komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die informatie hebben die wellicht kan helpen in het onderzoek. Neem contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Reacties