Politiemensen ontvangen als dank voor hun inzet de “Blue Line”

Politiemensen ontvangen als dank voor hun inzet de “Blue Line” Foto: Rokki Fotografie

Op 19 december tijdens de traditionele kerstbijeenkomst hebben de agenten van Team Noordwijk/Teylingen voor hun inzet de Thin Blue Line Bracelet ontvangen.  

De burgemeesters Jon Hermans (waarnemend) en Carla Breuer reikten de Thin Blue Line Bracelets uit namens de gemeenten Noordwijk en Teylingen. 

Niet te stoppen inzet

De politie is je beste vriend op wie we kunnen rekenen. Ondanks de druk op de politieorganisatie staat het politieteam Noordwijk/Teylingen altijd klaar voor onze veiligheid en bescherming. 

Door grote inzet van de leden van het team lukt het de politietaken in Noordwijk en Teylingen uitgevoerd te krijgen.

“Het team leverde afgelopen jaar een topprestatie”
- burgemeester Breuer.

Als dank voor hun inzet ontving het team Thin Blue Line Bracelets. De uitreiking was een verrassing voor het politieteam.

Blue Line

De Blue Line is onderdeel van de serie van de Thin Line Bracelets. Deze armbandjes zijn een internationaal symbool, waarmee hulpverleners uitdragen waar ze voor staan.

Daarnaast toont de drager zijn respect naar de hulpverleners over de hele wereld die tijdens hun werk zijn omgekomen. Blue Line wordt gedragen door de politie. Er is ook een rode en een lichtblauwe variant voor brandweer en ambulance.

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties