Presentatie Nederlands WK-team 50+bowling bij Lucky’s Bowling

Presentatie Nederlands WK-team 50+bowling bij Lucky’s Bowling Foto: InTeylingen

Afgelopen weekeind was de teampresentatie van het 50-plus bowlingteam dat voor Nederland uitkomt tijdens het WK in Las Vegas. De presentatie en de laatste training vonden plaats bij de Warmondse bowlingbaan Lucky’s Bowling.


- Lees verder onder deze advertentie -

Het WK bowlen voor 50-plussers is van 2 t/m 10 september in South Point Plaza in Las Vegas. Teams uit 37 landen strijden hier om de titels in verschillende categorieën.

Team NL  

Het Nederlandse team, met spelers uit heel Nederland, vertrekt in augustus richting Amerika. Het team is samengesteld uit 10 spelers uit heel Nederland en hun twee coaches.  

Dames
Inge Hazeleger (Barendrecht), Sonja Pannen (Almere), Kirsten van der Kooij (Krimpen a/d IJssel), Marja van Dijk (Duiven) en Marian Verhoef (Liende).

Heren
Jack Edelaar (Noordwijkerhout), Ron van den Bogaard (Amsterdam), Peter van den Oever (Hellevoetsluis), Erwin Groen (Goes) en Jan Passie (Blokzijl).

Coaches
Lia Fievet en Frans Wagemakers (Maarssenbroek)

WK-training in Warmond

Afgelopen tijd trainde het team regelmatig bij Lucky’s Bowling. De banen in Warmond hebben dezelfde kwaliteit als de wedstrijdbanen in South Point en de bowlinghal biedt verschillende trainingsopties. Zo zijn tijdens de laatste training drie verschillende oliepatronen aangebracht voor een gevarieerde en uitdagende training. Pas in Las Vegas maakt de organisatie van het WK bekend op welk oliepatroon de wedstrijden gespeeld worden.

 


Reacties