Prijswinnaar “Voorhout vakantieland”

Prijswinnaar “Voorhout vakantieland” Foto: Voorhout onderneemt!

Om de consumenten van Voorhout toch nog een beetje het vakantiegevoel te geven, organiseerde Voorhout onderneemt! de hele maand oktober “Voorhout vakantieland”

Veel Voorhoutse winkeliers hebben producten uit andere landen onder de aandacht weten te brengen. De kopende consument is bij deze winkels extra beloond, zij kregen een puzzel mee, die ingevuld kans bood op een reischeque t.w.v. € 250.

De gezamenlijke ondernemers van Voorhout hebben samen laten zien dat een bezoek in oktober aan de Voorhoutse winkelgebieden zeker de moeite waard was.

Uit handen van de reisadviseur van Travel XL Beuk kreeg mevrouw Jansen - De Jong uit voorhout afgelopen week de reischeque van € 250 overhandigd. “Ik ben heel blij met de prijs, als de corona maatregelen het toelaten dan neem ik mijn tweelingzus mee naar een vakantiepark in het oosten van Nederland”- aldus mevrouw Jansen - De Jong

Het is al de 3e keer dat mevrouw Jansen - De Jong een prijs wint van de winkeliersvereniging Voorhout onderneemt!. Eerder won ze een prijs met de decemberactie, die overigens ook dit jaar weer wordt georganiseerd door de winkeliers.


Reacties