Programma Jubileumtaptoe St. Cecilia

Programma Jubileumtaptoe St. Cecilia

Komend weekeind viert muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout hun 100-jarige bestaan met een grote taptoe. Al eerder maakten ze bekend dat hun eigen nieuwe show in première ging tijdens de taptoe. Het programma verklapt ook welke andere twee korpsen hun première houden op 18 mei.

In totaal zijn er zeven optredens van zes topkorpsen uit de regio: 

19:30 Taptoeterrein (hoofdveld v.v. Foreholte) open
19:40 Voorprogramma met Jeugdband Adest Musica
20:00 Opening Taptoe 
20:10 Amigo
20:25 Jeugd DVS
20:40 Laurentius
20:55 Pauze
21:10 Flora Band
21:25 Adest Musica
21:40 St. Cecilia 

19:40 voorprogramma Jeugdband Adest Musica

De Sassemse Jeugdband verzorgt het voorprogramma van de taptoe. Met hun ‘Reins vol verrassingen’ nemen ze het publiek mee in een reis door de wereld van Bassie en Adriaan. 

20:10 AMIGO

Show- & Marchingband AMIGO uit Leiden speelt een show gebaseerd op de muziek van Coldplay. Amigo staat nu op Voorhoutse grond, maar speelt de laatste jaren ook regelmatig op uitnodiging in het buiteland.

20:25 Jeugd Door Vriendschap Sterk

De jonge garde van DVS uit Katwijk zet hun show ‘Teamwork’ neer. In de muziek en choreografie komen sport, plezier en samenwerking samen. 

20:40 Laurentius

Het Voorschootse drumfanfare Laurentius geeft de eerste première van de avond genaamd ‘Just Say Hello!’. Het is een actuele show met veel bekende muziek rondom het thema communicatie. Er komt muziek voorbij van onder andere Adele, Shakira, Donna Summer en René Froger. 

21:10 Flora Band

Met ‘Britain’s Best’ neemt Flora Band uit Rijsnburg het publiek mee langs de vier landen van het Verenigd Koninkrijk. Populaire hits, klassieke stukken, hymnes en filmmuziek uit deze regio komen aan bod.

21:25 Adest Musica

Ook Adest Musica geeft tijdens de Jubileumtaptoe de première van hun show ‘Stairway to Heaven’. In de nieuwe show zitten onder andere symfonische rock-hits van Led Zeppelin, Muse, Kayak, Iron Maiden en Pink Floyd.

21:40 St. Cecilia

De jarige job sluit de hekken met ‘Royals of the 80’s’: een muzikale ode aan iconische popmuzikanten als Queen, Prince en Michael Jackson.


Reacties