Rabobank Bollenstreek shirtsponsor TOP/SolarCompleet

Rabobank Bollenstreek shirtsponsor TOP/SolarCompleet Foto: TOP/SolarCompleet

Rabobank Bollenstreek is al Jaren een financiële partner voor korfbalvereniging TOP. Voor de komende drie jaar gaan ze een nieuwe samenwerking aan als shirtsponsor van de A-selectie.


- Lees verder onder deze advertentie -

Onder het motto ”Rabobank en TOP zetten in op de kampioenen van de toekomst” hebben Rabobank Bollenstreek directievoorzitter Paul Groen en Peter Steenbergen, voorzitter Commerciële Commissie van TOP/SolarCompleet, hun handtekening gezet onder een driejarige verbintenis.

De komende drie jaar staat Rabobank Bollenstreek op de shirts van de A-selectie. Ook is de naam verbonden aan het nieuwe programma voor het zaalseizoen: Rabobank ‘Player of the Match’.

‘Dat de Rabobank met het sponsorschap inzet op de jeugd is niet toevallig. Jongeren die vroeg leren omgaan met geld, hebben hun financiën later vaak beter op orde. Zelf geld verdienen, leren sparen en verstandig omgaan met zakgeld en kleedgeld, zijn belangrijke onderdelen van het financieel volwassen worden. Daar wil de Rabobank bij helpen. Dit sponsorschap is sterk gericht op de sportieve jeugd van TOP en zal van daaruit hopelijk ook vele andere jongeren aanspreken.’ – korfbalvereniging TOP/Solarcompleet

 


Reacties