Recordaantal bezoekers voor Oldtimer Festival Sassenheim

Recordaantal bezoekers voor Oldtimer Festival Sassenheim Foto: Jacky Lispet

De organisatie van het Oldtimer Festival Sassenheim kijkt terug op een zeer geslaagd festival. Een mooi lustrum met speciale gasten en meer bezoekers dan ooit.

De vijfde editie van het Oldtimer Festival Sassenheim wist zo’n 10.000 bezoekers naar Sassenheim te trekken.

120 voertuigen deden mee aan de autorit, 25 brommers sloten aan bij de brommertour en in het park stonden 140 old timers opgesteld. Bekende en minder bekende modellen, verschillende wagens van hulpdiensten waarvan sommige vroeger in deze regio gebruikt zijn en de NZH-bus reed weer rondjes.

Lustrumspecials

5 jaar werd gevierd met speciale gasten op het festival. Zo draaide er een scheepsdieselmotor op het eiland, werkte er een smidse, werd er dansles gegeven en troffen bezoekers ook auto’s in het water: de Packard; een Amerikaanse auto die op de onderkant van een schip gemonteerd is en de Kamfibie; een tot kampeerauto-amfibie omgebouwde Citroen CS Break.

Foto: misign

Mede dankzij de inzet van zo’n 50 vrijwilligers kon de Evenementencommissie van Park Rusthoff het Oldtimer Festival Sassenheim uit laten groeien tot dit succesvolle feest in het hart van Sassenheim.


Reacties