Recreatiezwemmen in zwembad Wasbeek weer mogelijk

Recreatiezwemmen in zwembad Wasbeek weer mogelijk Foto: Sport- en recreatiecomplex Wasbeek

Vanaf 17 juni is het recreatiezwemmen weer van start gegaan bij Zwembad Wasbeek in Sassenheim. Het recreatiezwemmen is uitsluitend toegankelijk voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die in het bezit zijn van minimaal het A-diploma. 

Het recreatiezwemmen vindt plaats op woensdag tussen 12.30 – 16.00 uur en op zondag tussen 12.00 – 16.00 uur. Reserveren is niet nodig. Voor deze leeftijdscategorie geldt geen afstandsbeperking en ook geen maximum aantal toegestane zwemmers.

Goed om te weten!

Zwemmen is niet meer zoals vroeger. Zwembad Wasbeek heeft protocollen en regels moeten opstellen om weer bezoekers te mogen ontvangen. 

Ouders wordt gevraagd de opgestelde regels alvast met hun kind door te nemen. Bij het zwembad zal hen nogmaals worden uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Mocht het te druk worden in het zwembad, dan zal Zwembad Wasbeek maatregelen nemen om het bezoekersaantal te handhaven.

Kinderpartijtjes

Ook kinderpartijtjes kunnen weer gereserveerd worden. Deze zullen plaatsvinden op woensdag tussen 12.30 – 16.00 uur. De partijtjes zijn alleen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die in het bezit zijn van minimaal het A-diploma. Eten is mogelijk, dit vindt plaats op de zwemzaal. Interesse klik hier.

Groepslessen

Voor alle andere doelgroepen die weer van start zijn gegaan kun je online een zwemtijd reserveren. Klik hier om te reserveren. Bekijk het weekrooster, kies een tijdsslot en reserveer tot 10 dagen vooruit. Je reserveert online en betaalt bij aankomst. 

 


Reacties