Rederij van Hulst start met bijzondere cruises

Rederij van Hulst start met bijzondere cruises Foto: Rederij van Hulst

Rederij van Hulst uit Warmond start deze zomer met een reeks nieuwe cruises over onder andere de Kagerplassen. Het idee is uit nood geboren in tijden van corona: de rederij stak de koppen bij elkaar in plaats van bij de pakken neer te zitten en komt nu met Concert, Thema en Dinner cruises. 

De zomervakantie is normaal gesproken hoogseizoen voor de rederij, maar ze zijn nu al blij als de boot voor een derde gevuld is. Er komen minder toeristen op vakantie in de streek, er zijn minder dagjesmensen en ook op de boten moet de rederij rekening houden met de geldende maatregelen zoals afstand houden.

‘..De corona crisis maakt echter ook creatief en het heeft natuurlijk geen zin om bij de pakken neer te gaan zitten, daarom zijn we ons gaan afvragen wat we zelf leuk zouden vinden om te doen, en toen kwamen we al vrij snel op een aantal fantastisch leuke ideeën.’ – Juul Vredenbregt, rederij van Hulst

Vanaf juli heeft rederij van Hulst de:

  • Dinner Cruise; een 2-uur durende rondvaart inclusief diner
  • Concert Cruise: een 2,5-uur durende rondvaart begeleid door pianospel
  • Thema Cruise: een 3-uur durende rondvaart zoals de Tonijnshow waarbij een meesterfileerder je kennis laat maken met de verschillende smaken van één grote tonijn.

Reacties