Rotary Voorhout organiseert fundraising diner voor hun project "Hart4onderwijs Nepal"

Rotary Voorhout organiseert fundraising diner voor hun project Foto: Resto van Harte

Op vrijdag 27 februari wordt er door Rotary Club Voorhout een speciaal diner georganiseerd om kansarme kinderen in Nepal onderwijs te bieden. De netto opbrengst van het diner komt helemaal ten goede aan dit goede doel. Het diner zal plaatsvinden bij Resto van Harte.

Hart4Onderwijs Nepal

Hart4Onderwijs Nepal biedt kinderen van het platteland in Nepal de mogelijkheid om deel te nemen aan onderwijs. Door onderwijs ontstaan betere kansen en kunnen de kinderen en hun ouders aan de armoede ontsnappen. 

Met de opbrengst van verkoop op de kerstmarkt in 2019 hebben de rotarians al meer dan 800 euro opgehaald voor scholarships. Dit zijn pakketjes  met kleding, schoeisel, schoolboeken, schriften, pennen, stiften, passer, een rekenmachine en rugzak die aan de kinderen worden uitgedeeld.  

Deelname aan het diner

Het diner wordt gegeven op donderdag 27 februari bij Resto van Harte in Noordwijkerhout. Deelname kosten zijn €25,00 per persoon . De deuren gaan om 18:00 open. Er zijn al veel plekken gereserveerd. Er zijn nog 12 plekken beschikbaar dus wees er snel bij!  Reserveren kan bij kmgroen@hotmail.com

Resto van Harte

Resto Van Harte helpt mensen uit een sociaal isolement door ze een plek te bieden waar ze, door samen te komen en te eten, anderen kunnen ontmoeten. Resto Van Harte richt zich op mensen met een smalle beurs maar uit alle lagen van de bevolking is iedereen welkom. Om te koken, of te eten, om te helpen of gewoon om in contact te komen met anderen.

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties