Rotterdammers openen Cafetaria Royaal

Rotterdammers openen Cafetaria Royaal

De oude snackbar Mercurius is overgenomen door Ron en Janny Westdijk. Ze wonen in Rotterdam, maar kozen Sassenheim uit voor hun nieuwe cafetaria.

Ron was eigenaar van een jazzclub en Janny werkte als chef-kok in de horeca, maar het was tijd voor iets anders. Het was tijd om samen een cafetaria te starten.

Toeval bestaat niet

Via internet gingen ze op zoek naar een locatie voor hun nieuwe bedrijf en ze kwamen uit op het pand aan de Essenlaan in Sassenheim. Een mooie locatie en een leuke, sociale buurt.

We waren op zoek en dit kwam op ons pad. Toeval bestaat niet en dit voelde gewoon goed.’ – Janny Westdijk, Cafetaria Royaal

De charmes van de buurtsnackbar

Het stel vond het niet nodig om grote verbouwingen door te voeren. Wat schilderwerk en een paar nieuwe apparaten en ze waren klaar om open te gaan.

Het was natuurlijk een buurtsnackbar. We hebben nu een iets uitgebreidere keuken, maar die charme willen we wel behouden.’ – Janny

Cafetaria Royaal

Zoals de naam al doet vermoeden zijn ze meer dan alleen een snackbar. Cafetaria Royaal focust meer op de schotels en in de toekomst een daghap. Denk aan en halve kip, spareribs en een saté-schotel en altijd uit de Westerse keuken. 

Waar de naam vandaan komt?

We scheppen royale porties. Sommige klanten zeggen Ho maar hoor! als we opscheppen, maar beter zo dan dat we te weinig meegeven.’ – Janny

Welkom in Sassenheim Ron en Janny!

Cafetaria Royaal is van dinsdag tot en met zondag open van 14:00 tot 22:00 uur, aan de Essenlaan 48a.


Reacties