Sassems Bevrijdingsbingo gaat niet door

Sassems Bevrijdingsbingo gaat niet door Foto: Pixabay

De Oranjevereniging Sassenheim kwam in het aangepaste Oranjeprogramma met een online Bevrijdings Bingo op 5 mei. Omdat een andere partij op 2 mei ook al een online bingo voor Sassenheim organiseerde, trekt de Oranjeverenging hun bingo terug.

Online bingo: een heel leuk initiatief nu iedereen in coronatijd zo veel mogelijk thuis moet blijven. Zo’n leuk idee, dat twee partijen tegelijk op hetzelfde idee kwamen.

Luigi’s Bingo op 2 mei

Vlak nadat de Oranjevereniging het aangepaste Oranjeprogramma bekend maakte, met o.a. de online bingo, kwamen ze erachter dat Café Luigi’s op 2 mei ook al een online bingo organiseert voor Sassenheim.

‘Dat lijkt ons niet handig. Wij hadden als doel om de lokale winkeliers een steuntje in de rug te geven. Dat is exact hetzelfde doel als de Bingo die wordt georganiseerd door Luigi’s café op zaterdag 2 mei. Daarom hebben wij besloten om onze Bingo af te zeggen.’ – Oranjevereniging Sassenheim

Inschrijving omzetten of geld terug

De Oranjevereniging neemt contact op met iedereen die al een bingokaart had gekocht. Zij kunnen hun inschrijving omzetten naar Luigi’s Bingo of krijgen hun geld terug.
Hier vind je meer informatie over Luigi’s Bingo op 2 mei.

De andere activiteiten in het aangepaste Oranjeprogramma voor Sassenheim gaan wel gewoon door. Je vindt het nieuwe programma hier. 

 


Reacties