Schildersbedrijf in rouw na brand kerk Hoogmade

Schildersbedrijf in rouw na brand kerk Hoogmade Foto: InTeylingen

Het Voorhoutse schildersbedrijf dat maandag 4 november in de Onze Lieve Vrouw Geboorte – De Goede Herder kerk bezig was is in diepe rouw. Naar alle waarschijnlijkheid is de brand ontstaan door zijn schilders.  

De brandweer vermoedt dat de brand ontstaan is bij het afbranden van oude laklagen door Schildersbedrijf Van Kesteren die op dat moment in de kerk bezig was.
 
‘’We zijn in gesprek met alle betrokken partijen.  De brand heeft een enorme impact op onze onderneming. Ik bekommer me om ons personeel en leef erg mee met de gemeenschap van Hoogmade,” laat één van de directieleden desgevraagd weten.

 

De firma Van Kesteren bestaat ruim tachtig jaar en vindt veiligheid en duuzaamheid belangrijker dan ooit. Met meer dan 50 medewerkers zijn zij één van de grotere schildersbedrijven in de Leidse regio.

Herbouw niet zeker

Of de Kerk in Hoogmade herbouwd gaat worden in nog niet zeker. Zondag 10 november zal er in de avond een viering in de school zijn. Hier zal met de kerkgangers besproken worden hoe nu verder op kerkelijk gebied.

 


Reacties