Schrijf vereniging nog in voor 'Het Beste Idee' van Teylingen

Schrijf vereniging nog in voor 'Het Beste Idee' van Teylingen Foto: Combibrug

Tot 14 februari kunnen organisaties uit Teylingen zich nog inschrijven voor 'Het Beste idee in Teylingen 2020'.

In 2020 organiseert Stichting de Combibrug, in opdracht van de gemeente Teylingen, een nieuwe ronde van “Het Beste Idee”. Na het succes van vorig jaar dagen zij nu niet alleen de sportverenigingen, maar ook de cultuur- en sociaal-maatschappelijke verenigingen en scholen uit om een goed idee in te dienen.  

Laat de kracht van de Teylinger samenleving zichtbaar worden

Hoe kunnen we, door gebruik te maken van de faciliteiten en vrijwilligers van de verschillende organisaties, iets doen voor andere in de samenleving?

2020: Het Beste Idee, iedereen doet mee!

Wie een goed idee heeft om mensen bij elkaar te brengen, uit hun isolement te halen, te laten bewegen, te laten zingen of te stimuleren in een positieve ontwikkeling kan het aanmeldformulier invullen. Op de site van het beste idee van Teylingen kun je inspiratie opdoen.

Uit de inzendingen worden drie prijswinnaars geselecteerd

Alle Ideeën worden door een vakjury besproken en beoordeelt op haalbaarheid en effect. De winnaars ontvangen naast de financiele bijdrage ook ondersteuning bij de uitvoering van hun Beste Idee 2020.

1ste prijs  € 3000
2e  prijs    € 2000
3de prijs   € 1000

Daarnaast is er een aanmoedigingsprijs van € 500 voor een klein individueel initiatief. Niet alleen de prijswinnaars, maar alle inzenders krijgen, waar mogelijk, ondersteuning van De Combibrug bij de uitvoering van hun idee.


Reacties