Schrijversduo Nicci French komt naar Sassenheim

Schrijversduo Nicci French komt naar Sassenheim Foto: door Mark Kohn

Ter gelegenheid van hun nieuwe boek Huis vol leugens, komt het schrijversduo Nicci French op 7 juli naar boekhandel Wagner in Sassenheim. De meet&greet is van 13:15 tot 14:15.

Nicci French is bekend van verschillende thriller bestsellers en spannende korte verhalen.
De naam op de cover van de boeken is een combinatie van de twee schrijvers die achter de verhalen zitten: het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French.

Afgelopen voorjaar verscheen hun nieuwe boek Huis vol leugens. Sinds lange tijd is dit weer een op zichzelf staand verhaal, niet een boek uit een serie. 
Beide zijn op 7 juli aanwezig bij boekhandel Wagner aan de Hoofdstraat 181 in Sassenheim. 

Een huis vol leugens

De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan, zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze daarbij een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire naar buiten komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, tegen haar collega’s en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft…


Reacties