Scouts Scojesa verkopen weer kerststukjes

Scouts Scojesa verkopen weer kerststukjes

Met het vertrek van de goedheiligman maken de leden van scoutinggroep Scojesa zich weer op voor hun jaarlijkse kerstactie. Door het verkopen van kerststukjes in alle soorten en maten hopen zij hun vereniging financieel gezond te houden, en zo het scoutingspel bereikbaar te houden voor ieder kind.

Wanneer?

Op zaterdag 8 december wordt het spits afgebeten met een kraam op het Kerstival van Sassembourg. De weekenden daarna zullen zowel in het teken staan van de eigen verkoopstand op het plein voor de Dorpskerk, als het huis-aan-huis verkopen in grote delen van Sassenheim. Ook zijn veel bedrijven en winkeliers inmiddels vaste afnemers van de feestelijke koopwaar, die in samenwerking met Bloemenhandel van Tol wordt gemaakt.

Wat doet Sojesa met de opbrengst

"Vorig jaar zijn er meer dan 600 kerststukjes verkocht, en daar hopen we dit jaar natuurlijk dik overheen te gaan", aldus bestuurslid Liesbeth Beaufort. "Behalve dat we met de opbrengst nieuwe uitdagende activiteiten en kampen kunnen organiseren voor onze leden, geeft de actie ook veel verbondenheid binnen de vereniging. Van de Bevers en Welpen tot de Stam en het bestuur, iedereen helpt deze dagen mee voor een mooi eindresultaat."

Meer weten?

De scoutinggroep biedt vanuit haar clubhuis aan de Sportdreef ieder weekend leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens vanaf 5 jaar worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Voor meer informatie over de actie of over Scojesa kan contact worden opgenomen via info@scojesa.nl.


Reacties