September start nieuwe ronde Adest Kids

September start nieuwe ronde Adest Kids Foto: Adest Musica

De jongerenafdeling van Adest Musica heeft een speciaal gratis programma voor jonge kinderen: Adest Kids. 14 september start weer een nieuwe ronde van het programma.

Bij Adest Kids leren kinderen vanaf 7 jaar de beginselen van het muziek maken. In 10 lessen komen de muziekinstrumenten van Adest Musica aan bod en leren ze de basis van het notenschrift. De lessen zijn, vanaf 14 september, elke zaterdagochtend. 

Kinderen vanaf 7 jaar zijn bij Adest Musica van harte welkom om het Adest Kids programma te gaan volgen. ... De lessen zijn in groepen van maximaal 10 kinderen. Een leuk, gezellig en leerzaam programma!” – Annet van Kesteren, coördinator van o.a. Adest Kids

Vooropleiding Adest Musica

Vanaf 8 jaar kunnen kinderen zich inschrijven bij Adest Musica; Adest Kids is de vooropleiding. Kinderen kunnen hier ontdekken of het maken van muziek iets voor ze is en welk instrument het beste bij hun past. Ook leren kinderen en ouders in de 10 lessen de vereniging al een beetje kennen en weet je naderhand welke muzikale mogelijkheden er zijn binnen Adest Musica.

Meer informatie over of aanmelden voor Adest Kids? Mail naar adestkids@adestmusica.nl. Of kom tijdens Adest Kids op zaterdagochtend een keertje kijken met de jonge muzikant.  

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties