Shoeby, Welcome to Candyland!

Shoeby, Welcome to Candyland! Foto: Shoeby Candyland

Na het megasucces van Nicolettes Back to School en Mini Me Partycollectie, kón een volgende Shoeby X Nicolette collectie niet uitblijven. 

Met kleurige ijsjes en dontus en heel veel roze is de Candyland voorjaarscollectie lekker girly, maar de metallic details zorgen tegelijkertijd voor een stoere touch. De Shoeby X Nicolette Candyland collectie is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel en online. Dus kom snel langs! Maak je klaar voor poederroze sweaters groene jurkjes stoere bomberjasjes en heel veel vrolijke Prins!

Eye Candy

“Na de donkere winter ben ik altijd enorm toe aan frisse kleuren en gezellige Prins, glundert Nicolette, en ook mijn dochters zijn in het voorjaar dol op pastel en fleurige items. We zijn dus lekker los gegaan met toffe Candy kleuren! Met kleurige ijsjes en donuts en heel veel roze is de candyland voorjaarscollectie lekker girly maar de metallic details zorgen tegelijkertijd voor een stoere Touch item heeft Bovendien wel iets bijzonders, verklapt Nicolette zo zitten er in het tule rokje ijsjes verstopt, is het bomberjasje aan beide kanten te dragen en kom je in de gehele collectie pailletten tegen zo cool! Ik voel me tijdens het ontwerpen echt als een kind in een snoepwinkel Yes! Shoeby En Nicolette van Dam lanceren een nieuwe meiden collectie”.

Have an ice day!

Een frisse voorjaarsdag in maart, rokjesdag in mei of een warme zomerdag in juli; de items uit de Candyland collectie van Nicolette zijn op tientallen manieren te stylen en combineren en dus perfect voor lente én zomer.

"We wonen hier natuurlijk wel in Nederland", lacht Nicolette. "Vaak weet je 's ochtends niet eens of je 's middags wel of geen jas nodig gaat hebben. Daarom ben ik zo'n fan van laagjes! Ook met de Candyland collectie kun je lekker veel met laagjes werken. Ideaal!"

Nicolettes favo combi?

"Het reversible bomberjasje staat fantastisch op het tule rokje met de ijsjes!" zegt ze. "De stoere quotes maken de look compleet. Het tule rokje vind ik sowieso te gek. Het is geïnspireerd op het zwarte rokje met sterren uit mijn eerste collectie. Dat was een enorme hit! En geef toe; een rokje met ijsjes, daar smelt je toch van?"

Extra koopzondag bij Shoeby Sassenheim op 31 maart!


Reacties