Singing Stars brengen een sprookje van een voorstelling

Singing Stars brengen een sprookje van een voorstelling Foto: Singing Stars

Afgelopen weekeind stonden de 120 leden van Singing Stars op het toneel met hun show Anna en de 7…. De jonge talenten uit Teylingen ontroerden het publiek en lieten hen even later meebewegen op de vrolijke muziek. In september start het nieuwe seizoen, met de repetities voor een nieuwe musical.

Geschreven door Singing Stars

Op het paleis van de keizer, tussen de vissen in de onderwaterwereld, bij de barakken van de soldaten en in het bos bij de jagers. De leerlingen van de Singing Stars belandden afgelopen weekend op al deze plekken in de musical “Anna en de 7…”. Een familievoorstelling waar nog lang van wordt nagenoten.

De puzzelstukjes vielen op hun plek” vertelt een enthousiaste docent over het theaterweekend. “Alle leerlingen van 4 tot 21 jaar hebben de afgelopen maanden in de lessen keihard gewerkt en Nicole en Bianca stopten niet met het maken van kleding. Alles werd tot in de puntjes voorbereidt. Zo gaaf als het dan bij elkaar komt in het theater en de kinderen hier zichtbaar van genieten!”

Ijzersterke vertolkingen en prachtige stemmen

En de voorbereidingen zorgde er niet alleen voor dat de musical een genot was om naar te kijken. Het talent van de jonge sterren was hoog. Voor de rol van Anna waren er maar liefst drie leerlingen die ieder een voorstelling de rol speelden. Fleur, Joemie en Irzah wisten het publiek direct met hun prachtige zangstemmen te ontroeren tijdens de proloog.
Iris Mens en Meike van der Wall, die de rol van de keizer vertolkte, zette deze ijzersterk neer. De zeemeerminnen Elke Lecluse en Renske Munneke steelden de show tijdens hun duet met Erik van den Berkmortel, die de prins op zeer treffende wijze speelde. Het duo Ger en Wiel bracht met de poortwachter, gespeeld door Nicole de Caluwe, het publiek in beweging tijdens opzwepende nummers.

Al dit jonge talent uit Teylingen heeft laten zien dat zingen, dansen en acteren zoveel plezier brengt en een eindpresentatie aan de ouders een ervaring voor het leven is. Vanaf september start het nieuwe lesseizoen.


Reacties