Singing Stars spelen ‘Om op te vreten’

Singing Stars spelen ‘Om op te vreten’ Foto: Singing Stars

De middelbare scholieren en studenten van stichting Singing Stars uit Voorhout spelen op zaterdag 23 maart de muzikale theatervoorstelling “Om op te vreten” in Theater Ins Blau in Leiden.

Bekende personages

“Om op te vreten” is een toneelstuk, geschreven door Marieke Nijmanting, waarin bekende personages als Cyrano de Bergerac, Narcissus, Casanova, Medusa, Carmen, Roxane, Dorian Gray, Sweeney Todd en Miss Lovett de revue passeren. Mooie klassiekers die door elkaar zijn gehusseld en in een nieuwe jas zijn gestoken. Samen vormen ze een nieuw verhaal. Een stuk om te gruwen en te gieren en … om op te vreten!

Docent en regisseur Dewy Kuiper is enthousiast.

“Het is een geweldig stuk om neer te zetten. Met de casting heb ik de spelers uitgedaagd en ze rollen gegeven buiten hun comfort zone. Ze moesten dus echt zoeken naar hun personage en een andere kant van zichzelf ontwikkelen. Ik houd ervan niet de makkelijke weg te kiezen maar de uitdaging op te zoeken en ik denk dat dat zeker gelukt is. Het belooft een hilarische voorstelling te worden, dus het is een aanrader om te komen kijken!”.

Informatie

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 23 maart, aanvang 20.00 uur in Theater Ins Blau in Leiden.

Meer informatie is te vinden op www.singingstars.nl

 


Reacties