Sinterklaas maakt dit jaar Sint Video’s

Sinterklaas maakt dit jaar Sint Video’s Foto: Edwin van der Wijngaard voor Pankras

Sinterklaas wil graag bij alle kindjes van Teylingen langskomen met pakjesavond, maar dat past helaas niet in zijn agenda. Daarom neemt hij dit jaar Sint Video’s op met een persoonlijke noot, zodat hij er toch een beetje bij kan zijn op Sinterklaasavond.

Artikel in samenwerking met Pankras

Toneelvereniging Pankras uit Sassenheim helpt de Sint met het organiseren van de video’s, want daar is de Goedheiligman zelf te druk voor de komende weken.

Sint Video

In de korte video’s duikt Sinterklaas met Piet Pepernoot en Piet Chipito in het grote boek om uit te zoeken wat voor leuks de kids afgelopen jaar gedaan hebben: Zwemdiploma gehaald? Een mooie goal gescoord? Goed je best gedaan op school? Het staat allemaal in het boek van Sinterklaas.
En omdat de kinderen zo aandachtig naar de video keken, hebben ze net het gerommel op zolder gemist… Ga maar snel kijken, want volgens mij zijn ze net langs geweest.

Aanmelden tot en met 21 november

Wil je ook een Sint Video tijdens pakjesavond of als schoencadeau? Neem contact op met Pankras via Sint@pankras.nl of kijk op pankras.nl
De video’s worden per gezin opgenomen, de personalisatie gaat aan de hand van vooraf gestelde vragen dus je hebt zelf invloed op de inhoud van de video. Je kunt kiezen voor roetveeg of traditionele pieten. Uiterste aanmelddatum voor de Sint Video is 21 november.

 


Reacties