SOS maakt quiz over oud Sassenheim

SOS maakt quiz over oud Sassenheim Foto: Stichting Oud Sassenheim

In welk jaar brak er een heftige brand uit bij verffabriek Sikkens? Wanneer ging Hotel 't Bruine Paard onder de sloophamer? Dit zijn enkele vragen uit de quiz die Stichting Oud Sassenheim heeft opgesteld om contact te blijven houden met de inwoners van Sassenheim. 

Door de coronamaatregelen is het voor Stichting Oud Sassenheim (SOS) niet mogelijk om bijeenkomsten te organiseren. Een quiz over oud Sassenheim leek het bestuur een mooie contactmethode. Ook is het leuk op deze manier te zien wat inwoners uit Sassenheim weten over het verleden van hun dorp.

Speel de quiz vanuit je luie stoel!

Om het niet te moeilijk te maken zijn het 20 multiplechoicevragen geworden. Het goede antwoord staat er dus altijd tussen. Klik hier om naar de quizvragen te gaan.

De antwoorden kunnen ingezonden worden tot 15 juli, per mail aan:  quiz@stichtingoudsassenheim.nl of per post in de buitenbus bij De Coy, het onderkomen van de SOS aan de Kagerdreef 72. Onder de winnaars worden 10 prijzen verloot. De juiste antwoorden worden na 15 juli aan de inzenders gemaild en staan nadien ook op de website van de SOS, www.stichtingoudsassenheim.nl.    


Reacties