SOS-special: Oude Sassenheimse Havens

SOS-special: Oude Sassenheimse Havens Foto: Stichting Oud Sassenheim

Tijdens de inloopochtend van Stichting Oud Sassenheim op 4 juli wordt een special vertoond over de Oude Havens van Sassenheim. De stichting is ook bezig met de voorbereidingen van 75 jaar Bevrijding 2020, daarvoor zijn ze op zoek naar informatie over onderduiken in Sassenheim.  

De inloop bij De Coy is vanaf 10:00 uur, de drie kwartier durende special wordt gestart om 10:30.

Daarnaast liggen er fotoboeken op de tafels en staan de documentatiekasten open. Leden van de werkgroep Historie zijn aanwezig en kunnen vragen beantwoorden over de geschiedenis van Sassenheim. De inloopochtenden staan open voor iedereen.

75 jaar bevrijding in 2020

In Sassenheim werken SOS en de Oranjevereniging samen aan de viering van 75 jaar Bevrijding in 2020. Hiervoor zijn ze op zoek naar attributen en originele documenten met betrekking tot WOII.

Ook onderzoeken ze of en waar in Sassenheim onderduikers ondergebracht werden en of er mensen zijn die later nog contact gehad hebben met deze mensen. Heb je informatie, een aanknooppunt of een verhaal? Dan ben je van harte welkom op de inloopochtenden of neem contact op met Stichting Oud Sassenheim.

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties