Speeltuin DVV in promofilmpje Jantje Beton

Speeltuin DVV in promofilmpje Jantje Beton Foto: screenshot video Jantje Beton

Voor het nieuwe promotiefilmpje over Aan de slag in de speeltuin, een project van Jantje Beton, zijn opnames gemaakt in speeltuin DVV in Sassenheim.

Aan de slag in de speeltuin is een landelijk initatief van Jantje Beton waarbij jongeren van zorginstellingen een werkplek vinden bij lokale speeltuinen. In Sassenheim werken de DVV speeltuin en De Hafakker van Stichting Het Raamwerk samen voor dit project. 

DVV en Het Raamwerk aan het woord

Beide partijen zijn er erg tevreden over en vertellen hierover in de video van Jantje Beton. Halverwegen het filmpje komen Els Bey – van den Nouland van DVV, Manon van der Zwet van Het Raamwerk en verschillende jongeren van de Hafakker aan het woord.

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Positief project

Het project is ook lokaal al opgevallen. Het Raamwerk won in mei de eerste ronde van de Teylinger Prijs 2019 en liet hiermee zes andere initiatieven achter zich. Ze doen nu eind van het jaar ook mee in de race voor de Teylinger trofee.

Speeltuin DVV ontving eerder dit jaar ook een donatie van Jantje Beton als bedankje voor de inzet in het project Aan de slag in de speeltuin.


Reacties