Speeltuin Het Vossenhol zoekt met spoed een bestuur

Speeltuin Het Vossenhol zoekt met spoed een bestuur Foto: Het Vossenhol

Als de speeltuin aan de Bernhardstraat in Warmond niet snel een bestuur bij elkaar krijgt, kunnen er binnenkort geen activiteiten meer georganiseerd worden in de speeltuin.

De in 2013 vernieuwde speeltuin in Warmond is helemaal klaar voor leuke activiteiten voor kinderen en bijvoorbeeld verhuur voor kinderfeestjes. Maar om dat in goede banen te leiden, is een bestuur nodig.

Vier man bestuur nodig

Na een eerdere oproep van Het Vossenhol, meldde zich één persoon aan die wil toetreden tot het bestuur van de speeltuin, maar er zijn minimaal vier leden nodig.
Het bestuur zet zo’n 4 á 5 activiteiten per jaar op, regelt de ledenadministratie, het donateursgeld en de verhuur van de blokhut en houdt de website bij. Al met al geen bulk met werk en prima te doen met een paar enthousiaste mensen.

Geen bestuur = einde stichting en einde activiteiten

Na een gesprek met de gemeente moet de speeltuin concluderen dat de toekomst er niet rooskleurig uitziet.  Als Het Vossenhol niet snel een bestuur heeft, wordt de stichting ontbonden. De speeltuin blijft bestaan, maar er zullen geen activiteiten meer plaatsvinden en er kunnen geen (kinder)feestjes meer gegeven worden. 

Laatste oproep

Bij deze de laatste oproep van Het Vossenhol in Warmond aan potentiele bestuursleden: meld je voor 1 november 2018 aan bij info@speeltuinhetvossenhol.nl om de toekomst van de gezellig speeltuin veilig te stellen.

 


Reacties