Sportcafe Teylingen: Autocoureur Jan Lammers in gesprek met Niels Langeveld

Sportcafe Teylingen: Autocoureur Jan Lammers in gesprek met Niels Langeveld Foto: Jan Lammers/Niels Langeveld - InTeylingen

Stichting Sport Promotie Teylingen en Business Platform Teylingen (BPT) organiseren op dinsdagavond 8 oktober samen een Sportcafé met als gast autocoureur Jan Lammers. 

De insteek is de droom van Jan Lammers om als directeur van Dutch Grand Prix Zandvoort samen met zijn team de Formule 1 weer naar Nederland te halen.

Hoe doe je dat en hoe is dat als dat lukt?

Hoe ga je om met de enorme uitdagingen zoals de 1,2 miljoen aanvragen voor tickets en de infrastructuur? Kortom, actuele onderwerpen waarbij u een boeiende avond te wachten staat. Teylinger Sportheld en FIA World Touring Car Cup coureur Niels Langeveld praat de avond aan elkaar.

Beperkt aantal beschikbare plaatsen

De bijeenkomst is uiteraard toegankelijk voor alle Teylinger ondernemers, leden van de Teylinger politiek en besturen sportverenigingen, zoals je gewend bent van het Sportcafé. Vanwege een maximaal aantal beschikbare plaatsen verzoekt de organisatie geintereseerden zich aan te melden voor deze bijeenkomst. Aanmelden kan via backoffice@bpteylingen.nl. 

Locatie: Dekker Sport & Party, Veerpolder 14 in Warmond. Inloop vanaf 19.30 uur.

Start presentatie 20.00 uur (tot ongeveer 21.00 uur). 

Na afloop is er volop gelegenheid elkaar te spreken tijdens een informele borrel. 


Reacties