St. Cecilia start nieuw seizoen AMV

St. Cecilia start nieuw seizoen AMV Foto: St. Cecilia

Muziekvereniging St. Cecilia in Voorhout geeft kinderen van 7 tot 10 jaar les in Algemene Muzikale Vorming. In september start een nieuw seizoen om de muzikale basis eigen te maken.

De basis van muziek maken

Bij AMV leren kinderen noten lezen, ritmes oefenen en muzikale kennis. Het geleerde wordt direct toegepast in de praktijk middels een blokfluit. In de tweede helft van het jaar introduceert de docent regelmatig een ander instrument tijdens de lessen. Er wordt uitleg gegeven over het instrument en de kinderen krijgen de gelegenheid het instrument zelf vast te houden en hiermee geluid te maken.

Kleine lesgroep

Een lesgroep bestaat uit 6 tot 8 leerlingen, waardoor alle leerlingen voldoende individuele aandacht krijgen. De lessen worden gegeven door Leroy van der Poel, een muziekdocent met een diploma van het conservatorium in Den Haag. 

De cursus AMV start weer in september. De lesdag is afhankelijk van het rooster van de docent. De cursus kost €170,- per jaar, exclusief materiaal (blokfluit en lesboek). Meer informatie via de website of via Marleen van der Geer-Oomes via leerlingen@stceciliavoorhout.nl.

 


Reacties