St. Cecilia viert eeuwfeest met A-mee-zing 100 party

St. Cecilia viert eeuwfeest met A-mee-zing 100 party Foto: St. Cecilia

Wegens het 100jarige bestaan van muziekvereniging St. Cecilia, organiseert de club dit jaar meerdere feesten. De jubileumtaptoe was bijna uitverkocht, het volgende feest is de A-mee-zing 100 party op 6 juli.

Zaterdag 6 juli gaat het dak eraf bij sporthal De Tulp.

A-mee-zing 100 party

Voorhoutse zangers en zangeressen, een band, de drumfanfare en een licht- en geluidshow, dat is de A-mee-zing 100 party. Met na de show een naprogramma en speciaal voor de VIP-tickethouders een pre-party. 

Het is geen standaard concert, het is geen Proms, het is geen Vrienden van, het is geen Muziekfeest op het Plein, het is geen Toppers-concert: het is een combinatie van dit alles en daardoor zoveel meer.’ – St. Cecilia

St. Cecilia heeft al een deel van de Voorhoutse zangers die optreden bekend gemaakt:

  • Kees-Jan; zingt al ruim 20 jaar en stond onder andere op het podium bij Oranje Proms
  • Léon; de Joe Cocker van Voorhout die al in vele (lokale) bands gezongen heeft
  • Anne; de Voorhoutse nachtegaal zingt meestal klassiek maak maakt speciaal voor de A-mee-zing 100 party een aantal uitstapjes naar andere genres
  • Eric; van pop tot Nederlandstalig, Eric is al jaren bij verschillende Proms optredens in Voorhout
  • Jeroen; maakt indruk met zijn André Hazes vertolking en zingt covers van (Nederlandstalige) popmuziek

Tickets

Een ticket voor de A-mee-zing 100 party in De Tulp is €15,- in de voorverkoop en aan de deur – maar op is op. Koop je kaarten in de voorverkoop bij de online ticketshop of bij Primera Voorhout, Electro World IJsselmuiden Voorhout of Electro World Duynstee Sassenheim.

Wil je bij de preparty aanwezig zijn met een hapje en een drankje, een preview van de avond en een kijkje achter de schermen? Koop dan een VIP-ticket á €50,-.
Op 6 juli naar de A-mee-zing 100 party en op zondag 7 juli naar het kindermuziektheater Cielke maakt muziek, boek dan een voordelig combiticket voor €20,-.


Reacties