St. Cecilia zilver op WMC

St. Cecilia zilver op WMC Foto: St. Cecilia

Zilver voor St. Cecilia Voorhout afgelopen weekeind bij het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Een prachtig resultaat voor hun eerste deelname aan het WMC. 

 

Het WMC is het grootste muziekconcours wereldwijd en wordt slechts eens per vier jaar georganiseerd. Met meer dan 19.000 muzikanten uit de hele wereld nam St. Cecilia deel in de hoogste categorie ‘Mars World-Division’.

Een strenge jury gaf St. Cecilia 76,78 punten; goed voor een zilveren medaille en maar een paar punten verwijderd van goud (80 punten). Al waren de aanwezigen het hier niet mee eens, zij vonden dit het beste optreden van St. Cecilia ooit en hadden graag een gouden plak gezien.  

Maar zilver is een prachtig resultaat! Gefeliciteerd St. Cecilia. 

Teylingen goed vertegenwoordigd op het Wereld Muziek Concours

Van 8 t/m 30 juli vindt het WMC plaats in Kerkrade. Het grootste muziekconcours wereldwijd wordt slechts eens per vier jaar georganiseerd. St. Cecilia deed dit jaar voor het eerst mee. Adest Musica uit Sassenheim doet voor de dertiende keer mee op 30 juli en geeft 22 juli een try-out in park Rusthoff van de show die ze op het WMC gaan laten zien. Toegang is gratis.

 


Reacties