Stel ook een Zomerpakket samen voor Present

Stel ook een Zomerpakket samen voor Present

Voor de zomervakantie krijgen kwetsbare gezinnen in de Bollenstreek een gratis Zomerpakket van stichting Present. De stichting is op zoek naar mensen die willen helpen met het samenstellen van deze pakketten.


- Lees verder onder deze advertentie -

De zomervakantie levert voor sommige families flinke zorgen op; want hoe overbrug je 6 weken vakantie als je de (financiële)middelen niet hebt voor extra vermaak voor de kinderen? Of als papa of mama ziek is en je geen middagje weg kan? Daar helpt het Zomerpakket van Present een handje bij.

Tientallen blije gezinnen 

Vorig jaar kon de organisatie 44 gezinnen blij maken met een Zomerpakket. De gezinnen worden aangemeld via maatschappelijke organisaties en krijgen via Present een op maat gemaakt Zomerpakket met bijvoorbeeld speelgoed, tijdschriften en bonnen voor het zwembad of de speeltuin.

Er zijn – helaas – veel kwetsbare gezinnen in de Bollenstreek die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door hen aan het begin van de zomervakantie een Zomerpakket te overhandigen, hopen wij deze periode voor hen een stukje zonniger te maken!’ - Sunia van Maris, coördinator van Present Bollenstreek

Stel een Zomerpakket samen

Helpen is makkelijk en kan voor €25,- tot €50,-.
Je meldt je aan bij Present; zij koppelen je aan een gezin, vaak in dezelfde woonplaats, en geven jou informatie waarmee je een op maat gemaakt pakket kan samenstellen. Je kunt het pakket zelf langsbrengen of Present brengt het Zomerpakket bij het gezin.

Wil jij een pakket samenstellen voor Present? Meld je dan uiterlijk 2 juni 2019 hier aan.


Reacties