STEM MEE! Nominatie Theater het Trefpunt voor De Meer dan Handen prijs

STEM MEE! Nominatie Theater het Trefpunt voor De Meer dan Handen prijs Foto: Foto: Theater het Trefpunt

Theater Het Trefpunt in Warmond is genomineerd voor De Meer dan Handen vrijwilligersprijs. Vrijwilligers van dit Theater organiseren theatervoorstellingen, Kunstweek, stand-up comedy en filmavonden in Warmond.

 

De prijs

De Meer dan Handen vrijwilligersprijzen worden sinds 2011 uitgereikt door de staatssecretaris van VWS aan bijzondere en inspirerende vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven. Er worden prijzen uitgereikt in drie categorieën: landelijke vrijwilligersprojecten, lokale vrijwilligersprojecten en de Passieprijs, waarin een vrijwilliger van onschatbare waarde wordt beloond. De winnaars ontvangen prijzen variërend van 500 tot 5.000 euro.

Stemmen kan!

Via de site van De Meer dan Handen vrijwilligersprijs kunt u mee stemmen. Hierdoor maken de vrijwilligers van Theater Het Trefpunt meer kans. De stemming voor de publieksprijzen start op maandag 17 december 2018. Elke persoon kan maximaal 2 stemmen uitbrengen. U kunt stemmen tot en met 11 februari 2019.

Organisatie en uitreiking

De organisatie van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen ligt in handen van Movisie. Deze organisatie is het landelijke kennisinstituut sociaal domein voor toepasbare kennis, adviezen en oplossingen bij de aanpak van sociale vraagstukken op het terrein van welzijn, participatie, sociale zorg en sociale veiligheid. De vrijwilligersprijzen worden uitgereikt op 15 februari 2019. De uitreiking vindt plaats tijdens een speciale inspiratiebijeenkomst. Lees hier meer over de organisatie, uitreiking en de inspiratiebijeenkomst.


Reacties