Sterke daling aantal inbraken Teylingen in 2018

Sterke daling aantal inbraken Teylingen in 2018 Foto: Politie Nederland

Op basis van de cijfers van Misdaad in Kaart, gepubliceerd door Politie.nl, heeft Slotenmaker 365 een onderzoek laten uitvoeren naar alle inbraken in 2018 in de provincie Zuid-Holland en in heel Nederland.


- Lees verder onder deze advertentie -

Sterke daling

In het artikel laten zij de inbraakcijfers zien van 2018 en de inbraakcijfers ten opzichte van 2017. Agelopen jaar is het aantal inbraken in Nederland met maar liefst 11,6 procent gedaald in vergelijking met het jaar ervoor. Ze laten zien in welke gemeente in Zuid-Holland de kans op inbraken groter is ten opzichte van andere gemeentes en in welke gemeente het inbraakcijfer het sterkst is gedaald.

Dit betreft alleen inbraken, geen poging tot inbraken zoals op andere sites vermeld.

Inbraak cijfers In Teylingen

Met ruim 36000 inwoners zijn er in 2018 in de gemeente Teylingen 36 inbraken geweest. In 2017 waren dit er nog 50. Dit is een daling van 28%. Voor de gemeente Teylingen gelden de volgende cijfers in het overzicht in vergelijking met de overige gemeenten in Zuid-Holland.

De gemeente Teylingen had 9.84 inbraken per 10.000 inwoners en staat op plek 16 in de lijst van gemeenten met de minste inbraken in Zuid-Holland. Ook staat de gemeente Teylingen op plek 17 in de lijst van gemeentes met de grootste afname in inbraken in Zuid-Holland.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties