Stichting Iedereen Een Oliebol deelt Cheques uit aan goede doelen

  • Foto: Parkzicht
  • Foto: Parkzicht

Namens Stichting “Iedereen Een Oliebol” wil IJs- en Snackpaleis Parkzicht een dankwoord uitspreken naar de bedrijven die het mogelijk hebben gemaakt om ook in 2018 de minder bedeelde, eenzame ouderen en zorginstellingen uit de regio en omstreken te voorzien van oliebollen.


- Lees verder onder deze advertentie -

vergoeding verdubbeld

Naast de donaties van oliebollen hebben zowel “Stichting HARTEKIND” als “Stichting DE VRIJBUITERS” haar uiterste best gedaan met het verkopen van de oliebollen waar zij een vergoeding voor gekregen hebben. Stichting Iedereen een Oliebol heeft deze vergoeding verdubbeld en de check overhandigd aan Stichting HARTEKIND en Stichting DE VRIJBUITERS.

Arjan van Heeswijk is trots op het resultaat en kijkt vooruit naar de toekomst:

"Wij hopen ook in de toekomst iets voor hen te kunnen betekenen en blijven vooral doorgaan om in positieve zin de minderbedeelde en zorginstanties te voorzien van een oliebol waar iedereen recht op heeft en blij van wordt. Onze dank spreken wij uit naar de vele bedrijven die de donaties mogelijk hebben gemaakt"!

Grieks restaurant Eleni/R.K.V.V. Teylingen/C.J. Vianen Fowerexport BV/Nicolaas Verf BV/Wesseling Logistics/Restaurant de Lamme Goedzak/Jo Women Sassenheim/Zuidhoek BV/Ijscafe Danice/Broekhuyzen Hofleverancier/Verhagen Transport/Rediscover BV/Duynstee Sassenheim Huurmaat/Dental 4U/Wiko Papier-Plastics/Fit Together/Van Leeuwen Verwarmingen BV Groothandel Schrijer Horeca/B.Zuidhoek installatiebedrijf/Lagerberg Verhuisgroep/Vakgarage Auto Bakker/Rob Blauw & Karen Floley/Autoschadebedrijf Hamers/Bijdorp-Holland BV/B3 Bouwadvies BV Aan De Slag Sport/Restaurant ’t Kompas/JBZ Boren en Zagen/Renders Garage Voorhout/Max Patat Cafe De Rosser/Van Leeuwen keukens BV/Welgelegen Kitchen & Drinks/Tennispark De Oude Eijk Koopmans & de Rooij BV/Ed v.d.Kooij Aannemersbedrijf/Van Oevelen Consultancy BV/Accountantskantoor de Lange BV

Reacties