Stravers Hoeve ontvang donatie van Kringloop Herenstraat 63

Stravers Hoeve ontvang donatie van Kringloop Herenstraat 63 Foto: Stichting Kringloop Herenstraat 63

De familie Stravers-Leenheer vangt dieren in nood op in hun boerderij in Sassenheim. Er zijn blokhutten nodig om de dieren buiten een veilig onderkomen te bieden, een wens waar Kringloop Herenstraat 63 gehoor aan heeft gegeven met een cheque van €1.500,-.


- Lees verder onder deze advertentie -

Via de wijkagenten en de dierenbescherming komen dieren die hulp kunnen gebruiken vaak terecht bij Ton, Frédérique en Kayleigh aan de Menneweg in Sassenheim. Samen met 10 vrijwilligers zorgen ze voor de dieren tot ze herplaatst worden.

Stormschade

De familie financiert alles voor de Stravers Hoeve zelf en is altijd druk op zoek naar manieren om de spullen en verzorging van de dieren te waarborgen. Toen het onstuimige weer van afgelopen tijd de kennels flink te pakken kreeg, riepen ze de hulp in van Kringloop Herenstraat 63.

Nieuwe blokhut

Met de cheque van €1.500,- schaft de familie een mooie grote blokschut aan waar de dieren weer even mee vooruit kunnen.

Donaties van Kringloop Herenstraat 63

De opbrengst van de kringloopwinkel in Voorhout wordt door middel van donaties teruggegeven aan lokale goede doelen. Als club of vereniging kan je een donatie aanvragen door deze schriftelijk in te dienen bij de medewerkers van de winkel. De winkel bekijkt welke aanvragen in aanmerking komen voor een gift.


Reacties