Studio 1 Kappers Sassenheim verhuist én vernieuwt

Studio 1 Kappers Sassenheim verhuist én vernieuwt Foto: Arno de Fuijk

Na 12 jaar de Charbonlaan in Sassenheim verrijkt te hebben verhuist Studio 1 Kappers naar de Hoofdstraat. Vanaf vandaag prijkt de kapsalon daar op nummer 175. Met een feestelijke opening, een uitbreiding in accessoires & sieraden en maar liefst 6 kappersstoelen, heten eigenaressen Linda van den Broek en Iris Naumann u van harte welkom.


- Lees verder onder deze advertentie -

Samen werken en groeien

Twaalf jaar geleden trokken zij en haar beste vriendin Iris de stoute schoenen aan en begonnen hun eigen kapperszaak. En niet zonder succes.

“We zijn nu echt uit ons jasje gegroeid”, vertelt Linda lachend. “In het begin is het natuurlijk best spannend om dit als vriendinnen te doen. Gelukkig bleek al snel dat het de perfecte samenwerking was”, vult Iris aan. Zelfs zo’n goede samenwerking dat de dames nu moeten verhuizen naar een groter pand. “Met alle mogelijkheden van dien”, legt Linda uit. “We begonnen 12 jaar geleden met z’n tweeën en drie kappersstoelen. Nu breiden we uit naar zes stoelen en hebben inmiddels ook zes topstylisten en drie junior stylisten in dienst. We zijn ook nog op zoek naar een nagelstyliste of visagiste, daar hebben we een apart gedeelte voor ingericht.”

Nieuwe stijl

“We pakken de verhuizing groots aan”, vertelt Iris. “Op woensdag 27 februari zijn de deuren van onze nieuwe kapsalon vanaf 9 uur ’s morgens geopend. Iedereen mag lekker binnenlopen en een kijkje komen nemen. Want bij deze nieuwe locatie komt natuurlijk ook een nieuwe inrichting en stijl kijken. Sterker nog; we passen onze naam en het logo ook een beetje aan, die onthullen we ook de 27ste. Wel blijven we werken met het zogenaamde all-in concept: een knipbehandeling inclusief wassen, drogen en stylen.”

Leuke extra’s

Tijdens de openingsweken verrast Studio 1 haar klanten met leuke extra,s  bijvoorbeeld een goodiebag en een korting op een volgende behandeling, uiteraard zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op de website of via het telefoonnummer 0252-22 88 60.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties