Succesvolle Knutselkring Kagerplein komt volgend jaar terug

Succesvolle Knutselkring Kagerplein komt volgend jaar terug Foto: Welzijn Teylingen

De deelnemers van de Knutselkring Kagerplein sloten hun jaar knutselen met Ad Helmes af met een gezellige lunch. Na de zomer start weer een nieuwe Knutselkring.

Ad Helmes, vrijwilliger bij Welzijn Teylingen, startte afgelopen jaar met de Knutselkring Kagerplein. Leerlingen uit groep 7 van De Springplank en Het Bolwerk zijn om de woensdag welkom om onder begeleiding van Ad en een hulpouder aan de slag te gaan met een knutselwerk.

Vogelhuisjes en een insectenhotel

Het eerste jaar gingen de kinderen onder andere aan de slag met vogelhuisjes en een insectenhotel – dat ook op het hofje bij de Kagertuin geplaatst is.
Als afsluiting van het geslaagde project kwamen de kinderen en vrijwilligers bij elkaar voor een lunch, gesponsord door Albert Heijn Sassenheim.

“Ik vond het een super leuk jaar. We hebben samen met de andere kinderen leuke dingen gedaan: lunch, insectenhotel, koekjes bakken en natuurlijk veel geknutseld. Bedankt voor het jaar.” – deelnemer Knutselkring Kagerplein

In september start een nieuwe Knutselkring

De Knutselkring volgt het schoolseizoen: woensdag 1 september start er weer een Knutselkring om de woensdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur op Kagerplein 311. Per activiteit wordt een eigenbijdrage van €1,- gevraagd voor de materialen.

Leerlingen uit groep 7 van De Springplank en Het Bolwerk kunnen zich per mail aanmelden bij Ad: adhelmes@ziggo.nl.


Reacties