Suzette's van Circus Atleta winnen Publieksprijs Circus Got Talent

Suzette's van Circus Atleta winnen Publieksprijs Circus Got Talent Foto: Circus Atleta

De Suzettes (staaldraad) van Jeugdcircus Atleta uit Warmond hebben tijdens de 2e editie van Circus Got Talent de publieksprijs gewonnen met hun draadloopact.  

Circus Got Talent is een competitie voor jonge circus en acrobatiektalenten van 8 tot 18 jaar. In Nederland zijn er rond de 60 jeugdcircussen en rond de 25 circussen die vol met jeugdige talent zitten. Uit de binnengekomen aanmeldingen zijn 14 acts geselecteerd die tijdens een echte circusshow, op 8 februari hun kunsten mochten vertonen aan de vakjury. Naast de vakjury mocht ook het publiek haar favoriet uitkiezen. Dit werd de draadloopact van de 4 Warmondse jongedames.

In 2017 won Jeugdcircus Atleta al de 2e prijs met hun Rolschaatsact. De volgende Circus Got Talent zal plaats vinden in 2023. 

Atleta's Sweet '60

Ter ere van het 60-jarig jubileum geeft Jeugdcircus Atleta twee voorstellingen Atleta's Sweet '60  in de Leidse Schouwburg. De middagvoorstelling is een vrij toegankelijke voorstelling gericht op de jeugd uit Teylingen en omgeving. Een leuk middagvullend programma waar diverse acts worden getoond. Wil je kennis maken met het circus koop dan snel een kaartje!

De kaarten voor de avondvoorstelling worden op een later tijdstip vrijgegeven.

 


Reacties