S.V. Warmunda verkoopt loten voor viering 75 jarig jubileum

S.V. Warmunda verkoopt loten voor viering 75 jarig jubileum Foto: Marcel van den Bos voor SV Warmunda

In augustus bestaat s.v. Warmunda 75 jaar. Om de jubileumactiviteiten te kunnen betalen heeft de vereniging een Jubileumloterij en -veiling bedacht. Door de huidige situatie rond het coronavirus heeft de vereniging ieders steun hard nodig. 

Jubileumloterij

De door de overheid opgelegde maatregelen hebben naast sportieve ook financiële gevolgen voor s.v. Warmunda, o.a. door het mislopen van barinkomsten. De vereniging doet dan ook een beroep op iedereen om 1 of meerder loten te kopen. één lot kost 2 euro, waarvan 1,60 euro ten goede komt van de vereniging. De loten kunnen tot zaterdag 28 maart gekocht worden. 

"Misschien zouden jullie deze 2 euro of meer normaal uitgeven in de kantine, maar dat is nu niet mogelijk. Wij hopen op jullie steun." - bestuur s.v. Warmunda

  • Klik hier om loten aan te schaffen
  • Klik hier voor het prijzenpakket 

Hoe het 75 jaar geleden begon

Drie maanden na de bevrijding, op 5 augustus 1945, werd voetbalvereniging Warmunda opgericht. De oprichting kwam voort uit de goede contacten tussen Engelse militairen en Warmondse voetballiefhebbers. De heer J. de Greef leidde de oprichtingsvergadering in café de Zon. Hij werd ook de eerste gekozen voorzitter. Van een boer Heemskerk werd een stuk weiland gehuurd en de start was daar.

Jubileumveiling

Door de maatregelen die het coronavirus met zich meebrengt is de jubileumveiling uitgesteld tot een later moment. Hoe de facebook in de gaten voor de nieuwe datum.

Reünie

Op de eerste zaterdag van september vindt de reünie plaats. Wil je je alvast aanmelden of nadere info? Neem contact op met André van Velzen of Jos Halman, of via reunie@svwarmunda.nl

Reünie: zaterdagmiddag 5 september 15:00-18:00u, sportpark Overbos Warmond.

 


Reacties